Fatalna sponzoruša: Razorila je brak Micka Jaggera te ga godinama besramno iskorištava

Foto: Instagram

BRAZILSKA manekenka i voditeljica Luciana Gimenez Morad ponovno je uspjela skrenuti pozornost cijelog svijeta na sebe. Nju je javnost upoznala kao ljubavnicu Micka Jaggera zbog koje je puknuo njegov dugogodišnji brak s manekenkom Jerry Hall.

Slavni glazbenik mjesecima je varao Jerry s ovom manekenkom za donje rublje po hotelima diljem svijeta, a kad je ona 1998. ostala trudna njegov je brak završio. Iako je Jerry znala da ju je Mick i ranije varala, ovu mu ljubavnicu nije željela oprostiti. Jerry je s Mickovom bivšom suprugom Biancom Jagger i bivšom ljubavnicom Marshom Hunt u vrlo dobrim odnosima, no za Lucianu ne želi ni čuti, a svjetski mediji i dalje je nazivaju "razaračicom brakova".

Lucianin i Mickov sin Lucas danas ima 16 godina, a Luciana i dalje besramno iskorištava pjevača, iako je njihova veza odavno završila. Tako je nedavno nagovorila Jaggera da s Rolling Stonesima, s kojima na stupa po Južnoj Americi, zasvira u privatnoj školi koju pohađa Lucas. Dogovorila je i intervju na brazilskoj televiziji, koji je vodila u čipkastoj haljini nalik na negliže.

Luciana je inače voditeljica glazbenog showa na brazilskoj televiziji, a njen šef, koji je plaća 607.000 eura godišnje ujedno je i njen suprug. Uz kuću vrijednu tri milijuna dolara u New Yorku, posjeduju i vilu na jednom brazilskom otoku, a iako će napuniti 47. godina Luciana se može pohvaliti figurom na kojoj joj zavide i mnogo mlađe djevojke. Njen suprug tvrdi da ona živi od zraka, zelene salate i stiropora, piše Daily Mail.

Jaggerovo očinstvo utvrđeno je DNK analizom, a tada su on i Luciana postigli financijski dogovor. Mjesečno je za odgoj sina dobivala 13.000 eura, a preselila se i u kuću s četiri sobe i bazenom u Sao Paolu, no javno nije smjela pričati o tome.

Pročitajte više