Fatalna žena: Ima li ljubavi između Maje Šuput i jednog od njezinih suradnika?

Screenshot: YouTube

MAJA ŠUPUT ima novi spot za pjesmu "Femme Fatale", a u isto vrijeme se sve više šuška da je ona prava fatalna žena.

Naime, sudeći po Instagramu, izgleda da je Maja femme fatale za svoje muške suradnike. Najprije su se, zahvaljujući čestim zajedničkim fotkama, u medijima pojavile natpisi da ima nešto između nje i njezinog suradnika Marka Matića, a spominjale su se čak i zaruke.

No, kada zavirite na Instagram njezinog drugog suradnika i dugogodišnjeg prijatelja, Ivana Belka, da se naslutiti da njih dvoje imaju zaista posebnu povezanost. Belko na ruci čak ima istetovirano slovo "M", čime se Maja pohvalila na Valentinovo: "Ljubav je kad ti osoba koja te čuva i vozi, pazi kao oko u glavi, briše suze kad si tužna, pije s tobom kad slaviš, čuva sve tvoje tajne i najbliži ti je suradnik, istetovira slovo M kao znak lojalnosti i zahvalnosti za 6 godina poslovanja i ljubavi. Sretno Vam Valentinovo. Ljubav je najljepša stvar na svijetu".

Belko je nedavno objavio i fotografiju sa snimanja spota ispod koje je napisao: "Moja fatalna žena". Dok je ona na većini njegovih fotografija na toj društvenoj mreži, Ivana na njezinom Instagramu baš i nema, već se tamo češće pojavljuje Marko Matić.

"Svaka od Vas može biti fatalna, i nemojte nikada zaboraviti koliko ste lijepe, važne i posebne, svaka na svoj način. Volite i iskoristite činjenicu da ste žena, razmazite se, uzmite od života sve što vam pruža", poručila je Maja svojim obožavateljicama, a fanove zanima je li i ona uzela od života sve što joj pruža i pronašla ljubav. 

O čemu je tu zapravo riječ, znaju samo oni, no što vi mislite - koji joj bolje pristaje?

 

 

 

 

Pročitajte više