Fatalnoj Katarini Banić obožavatelj poslao klapu pod prozor: Pjevali su Kemala, a ja sam plakala

BIVŠOJ Miss Hrvatske, Katarini Banić ne nedostaje udvarača, a pokazalo se to i neki dan kada joj je, kao u filmovima, obožavatelj poslao klapu pod prozor. Nju je to toliko dirnulo da se čak rasplakala. Katarina je već neko vrijeme sama, no često izlazi van s brojnim prijateljima, a tek je nedavno saznala da se jedan od tih prijatelja ozbiljno zainteresirao za nju.

"Izletjela sam u kućnom ogrtaču na prozor, scena je bila kao iz meksičkih sapunica"

"Bila sam s društvom na piću u gradu i kad sam se oko ponoći vratila kući, otišla sam pod tuš te ubrzo čula nešto ispred stana. Teta je također isto čula pa me pitala pjeva li to netko za mene. Izletjela sam u kućnom ogrtaču na prozor, scena je bila kao iz meksičkih sapunica", ispričala nam je Katarina koju je ova gesta prilično dirnula. "Baš sam se uživjela. Ljudi prolaze ulicom i gledaju što se događa. Kad su mi krenuli pjevati pjesmu Kemala Montena 'Nije htjela' to me dotuklo, jer Kemala obožavam. Krenule su mi suze i još sam kasnije u sobi plakala", kaže mlada Splićanka.

"Rekao je da će stalno nešto smišljati dok me ne uspije osvojiti"

Bila je u priličnom šoku kada je saznala tko joj je poslao klapu. "Nisam znala što ću. Prijatelj mi je doveo klapu da mi pjeva. Bilo mi je sve idealno, jer volim klape i još su pjevali moje omiljene pjesme. Taj dečko se već dugo trudi oko mene, ali ne baš na ovakav način. Uvijek sam to gledala prijateljski, kao zezanciju, ali sad sam stvarno vidjela da je stvar ozbiljna. Nakon toga najveći mi je problem bio smisliti neki način na koji ću mu se zahvaliti", rekla nam je Katarina koja nije željela otkriti identitet svog tajnog obožavatelja. Kaže da su prijatelji već nekoliko mjeseci te da nije znala kako mu je baš toliko stalo do nje. "Rekao je da će stalno nešto smišljati dok me ne uspije osvojiti", rekla nam je bivša Miss Hrvatske. Ona se kasnije zaista zahvalila svom prijatelju, no nije nam željela otkriti na koji način.

Pročitajte više