Favbet uvijek nudi više – Zabavi se na Euro fan zoni u Rijeci i bodri naše Vatrene

Foto: Press

Ovih dana Rijeka postaje glavno središte zabave! U sklopu ovogodišnjeg Europskog prvenstva, svi veliki navijači Hrvatske reprezentacije imaju priliku pratiti nadolazeće utakmice na najatraktivnijoj lokaciji u gradu pod pokroviteljstvom Favbet-a.

U strogom centru Rijeke, na lokaciji Gat Karolina Riječka, možete pratiti utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije na velikom LED ekranu. Osim gledanja utakmica, glavni sponzor Fan zone, Favbet, pripremio je razne atraktivne aktivnosti koje će razveseliti sve ljubitelje nogometa. Svi zainteresirani navijači moći će testirati svoje vještine u nogometnom pikadu, Teqballu, Subsocceru, Cornholu i Zračnom hokeju tijekom hrvatskih nogometnih utakmica.

Upravo oni najprecizniji navijači na zabavnim igrama, kao i korisnici Favbet aplikacije i svi novi koji će to postati, imati će priliku za osvajanjem kupona za besplatno osvježenje u vidu nezaobilaznog piva, a za najmlađe tu su i razni sokovi.

Ovo je prva od Euro fan zona u Rijeci, a sljedeća se održava već ovu srijedu, 19. lipnja, kada će svi posjetitelji moći pratiti naše vatrene u njihovom okršaju s Albanijom. Utakmica počinje u 15 sati, no u fan zoni druženje počinje već od 14 sati gdje se osim Favbet-ovih igara posjetitelji mogu zabaviti uz dobru glazbu i piće u obližnjim kafićima.

Osim ove srijede, fan zona bit će aktivna i za vrijeme posljednje utakmice grupne faze, utakmice s Italijom koja će se igrati 24. lipnja u 21 sat.

Favbet, međunarodna tvrtka koja već više od 20 godina posluje na globalnom tržištu zabave, igara na sreću i sportskog klađenja, ponovno je pokazala svoju posvećenost stvaranju nezaboravnih iskustava za korisnike. Dokazali su da su više od obične sportske kladionice - oni su partner navijačima u njihovoj strasti prema nogometu. Svojim kreativnim i inovativnim pristupom unose zabavu u sport, čineći ga još uzbudljivijim i zanimljivijim.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.