Fifi i Marko nisu jedini našli ljubav skidajući kile, sjećate se ovih parova?

Foto: RTL/Instagram/Facebook

IAKO postoje brojne televizijski emisije čijim natjecateljima je cilj pronaći savršenog partnera, Život na vagi definitivno nije jedna od njih. 

Ipak, nedavno smo imali prilike vidjeti kako se dogodila ljubav između dvoje natjecatelja, Filomene Roglić i Marka Kregara, ali oni nisu prvi koji su se zaljubili na snimanju showa. 

Filomena i Marko

Filomena i Marko su već nakon nekoliko dana zajedničkog boravka u kući shvatili da se između njih događa nešto više od prijateljstva. Fifi je priznala da se u Marka zaljubila, a nakon ispadanja iz showa, čestitala mu je rođendan u posebnoj videoporuci u kojoj mu je otpjevala da ga voli. 

Marko na to nije ostao ravnodušan, a hoće li njihova ljubav preživjeti razdvojenost, ostaje nam da vidimo. 

"Otpočetka smo kliknuli, a što smo više vremena provodili zajedno, shvatili smo da se nadopunjujemo u svemu. Veza će se definitivno nastaviti i vani", rekla je Filomena za RTL nakon izlaska iz kuće. 

Ivana i Dorian

Sličnu priču doživjeli su i prošlogodišnji pobjednik Dorian Crnković i natjecateljica Ivana Stapić. 

Njih dvoje održavaju vezu na daljinu između Zagreba i Splita, a Dorian je nedavno otkrio da je nastavio raditi na svom tijelu, pri čemu mu njegova djevojka pruža bezrezervnu potporu. 

"Ivana dođe za vikend i velika mi je podrška jer se zajedno pridržavamo zdravog načina življenja", rekao je on tom prilikom. 

>>>Izgubili kile, našli ljubav: Kako su se zaljubili pobjednik Života na vagi i nesuđena časna sestra<<<

Ivana je svoje razmišljanje i emocije prema Dorianu otkrila ubrzo nakon završetka showa. 

"Od početka mi je Dodo bio velika motivacija, istih smo godina, sličnih interesa, njemu sam se mogla požaliti za sve i postali smo pravi prijatelji. Nakon što sam izašla iz kuće prekinula sam vezu sa svojim tadašnjim dečkom, shvatili smo da nam odvojenost nije išla na ruku i to je bilo to. Nakon što je i Dodo izašao iz kuće, našli smo se, šetali, popričali i shvatili da bismo mogli pokušati zajedno", govorila je Ivana.

Ivana i Ivan

Ljubav je u showu pronašao i pobjednik prve sezone Ivan Krolo, koji se za razliku od ostalih natjecatelja, zaljubio u jednu od producentica, Ivanu Šimac

Krolo se zbog ljubavi iz rodnog Splita preselio u Zagreb, gdje su on i Ivana započeli zajednički život. 

Pročitajte više