Filip i Bernarda bili su već u finalu jednog showa, gledatelji su tad podivljali

Foto: Facebook

TITULU najboljeg u talent showu The Voice Hrvatska sljedeće će subote odnijeti samo jedan finalist. Za pobjedu borit će se Filip Rudan, Bernarda Bobovečki, Albina Grčić i Vinko Ćemeraš.

Zanimljivo je da Rudanu i Bobovečki ovo neće biti prvi susret u finalu nekog talent showa. Prije tri godine oboje su se borili za pobjedu u RTL-ovom showu Zvijezde.

Na kraju ju je ipak odnijela Jessica Atlić McColgan, druga je bila Bobovečki, dok je Rudan osvojio treće mjesto.

Nakon finala na društvenim mrežama nastala je tolika pobuna, da je reagirala i voditeljica showa Antonija Blaće.

"Komentiranje - da, grubo komentiranje - NE! I prestat će odmah. Imali smo dvije prekrasne superfinalistice. Dva mlada pretalentirana bića. (I ne samo dva, tu su i ostali...) Od srca čestitam Jessici, Bernardi šaljem tisuću poljubaca. Sigurna sam da obje čitaju komentare i sigurna sam da ni jedna od njih ne uživa. Zato vas lijepo molim da prestanete. Svoju podršku jednoj nemojte iskazivati grubim riječima prema drugoj. Mlada bića svaka riječ ranjava. Budite blagi. I sad i inače u životu. Ima mjesta za obje. Ljepotice moje, nadam se da ću dobiti karte u prvom redu na vašim koncertima", napisala je.

"Užas užas..od početka Toni favorizira curu..nažalost, kako u državi tako i na sceni..BERNARDA predivna si..neka ti Bog podari svu sreću svijeta", bio je jedan od komentara.

Ubrzo je i Jessica komentirala optužbe da je njen tata potplatio žiri i produkciju showa.

"Tata potplatio žiri i cijelu produkciju', ma da naravno, kako da ne, jer ja kao cura od 17 godina koja već 12 godina želim biti glazbenik bi htjela da se moja karijera zasniva na ovakvom početku. Pa ako već imam toliko para, što nisam platila 2 sata u studiju, snimila kvalitetnu pjesmu i napravila nešto od sebe. Sigurno se ne bi išla sramotiti ispred cijele države", poručila im je. 

Pročitajte više