Film "Noć u muzeju" doživio i hrvatsku premijeru

Ovaj 45-godišnji ilustrator, rođen u Zagrebu, 1993. napisao je i ilustrirao knjigu za djecu naziva "The Night at the Museum", koja je, našavši se u produkciji kao dugometražni film doživjela velik uspjeh, budući da je film u samo prva tri tjedna prikazivanja u američkim kinima zaradio ukupno 164,1 milijun dolara.

Na hrvatskoj premijeri filma u avanturama Bena Stillera koji glumi noćnog čuvara Larryja Daleya, osim Trenca, uživalo je i nekoliko poznatih zagrebačkih lica, među njima i TV voditeljica Barbara Kolar.

Film govori o Larryju Daleyu, dobroćudnom sanjaru koji počinje raditi kao noćni čuvar u muzeju. No, za vrijeme njegove smjene počinju se događati čudne stvari kada izlošci, od dinosaura do rimskih legija, ožive tijekom noći.

Rimski gladijatori, kauboji, Atila Hunski i ostali nastavljaju svoje povijesne bitke harajući muzejom, dok dinosaur T-Rex sve prisutne podsjeća zašto upravo njega smatraju za najkrvoločniju životinju svih vremena. Larry pomoć traži u američkom predsjedniku Roosveltu (Robin Williams) koji mu pomaže spasiti muzej.

Tko se sve pojavio na premijeri filma "Noć u muzeju" možete pogledati ovdje.

B.S.
Foto:M.P.

Pročitajte više