Find Your Tune: Vrhunski party na povijesnoj zagrebačkoj lokaciji

SEZONA ljetnih partyja već je počela, Heineken te vodi na onaj smješten na jednoj od jedinstvenih zagrebačkih lokacija. Na srednjovjekovnoj utvrdi Medvedgradu, koja je ujedno i jedna od najprepoznatljivijih i najpoznatijih zagrebačkih simbola, će se održati vrhunski party upotpunjen jedinstvenim medvedgradskim ozračjem s predivnim pogledom na Zagreb.

BSH Medvedgrad Fortress party powered by Heineken održava se u subotu 9. lipnja. Ne četiri stagea nastupit će više od 20 vrhunskih DJ-eva. Posebnost ovog događaja na brdu iznad Zagreba je i u tome što će svi koji dođu moći uživati i u zalasku i izlasku sunca. Naime, party počinje u 16 sati 9. lipnja i završava sljedeći dan u 6 sati.

Find Your Tune

Najinternacionalnije premium pivo na svijetu, Heineken, službeno je pivo ovog vrhunskog glazbenog doživljaja. Heineken sa svojim potrošačima dijeli strast prema glazbi koja je više od samo pasivnog slušanja – strast koja znači u potpunosti živjeti glazbu.

Kroz glazbenu platformu Live Your Music, Heineken slavi sva glazbena iskustva koja potrošačima omogućuju potpuno i kolektivno uživanje u posebnim iskustvima, a BSH Medvedgrad Fortress party powered by Heineken upravo je jedno od njih.

Ove godine potpis kampanje je Find Your Tune - koju kakvu god glazbu slušali, sami birate kako ćete u njoj uživati. Upravo Heineken omogućuje prepuštanje vrhunskim glazbenim doživljajima na jedinstvenim lokacijama diljem Hrvatske: nakon jedinstvenog Medvedgrada, slijede Revelin u Dubrovniku, Central u Splitu, Trsat u Rijeci, ali i Ultra Europe glazbeni festival.

Osim što Heineken uvijek poručuje da je umjerenost cool i da treba uživati odgovorno, ove godine Heineken posjetiteljima ovih vrhunskih partija omogućuje i dodatan izbor: Heineken 0.0 – vrhunsko bezalkoholno pivo, izvanrednog okusa u kojem se može uživati u baš svim prilikama pa i na najjačim glazbenim događajima. Find Your Tune: Heineken ili Heineken 0.0.

Pročitajte više