Finska tvrtka nudi putovanja za plišane medvjediće: Posjet farmi jelena ili sniježni safari

U VRIJEME dok brojni touroperatori razbijaju glavu kako će u recesijskoj godini privući turiste, Finci su se dosjetili originalnom rješenju. Tvrtka Teddy Tours Lapland nudi odmor za plišane medvjediće koji su iscrpljeni od svakodnevnog grljenja, igranja, stiskanja i sjedenja. U ponudi su aranžmani čije se cijene kreću od 110 do 170 eura. "Standardno putovanje" uključuje put u grad Rovaniemi gdje živi Djed Mraz. Plišani medvjedić će osim smještaja posjetiti i Djeda Mraza, dobiti dar te razglednicu koja će biti poslana njegovom vlasniku.

"Luksuzno putovanje" budi vrhunsku uslugu za vašeg medvjedića te će ga ugostiti na farmi jelena gdje će ih imati priliku hraniti i uživati u prirodi. "Nakon ovog slijedi safari na sanjkama. Na safariju će medvjedić probati pecati na ledenom jezeru i piti vruću čokoladu pored logorske vatre", piše na stranici Teddy Tours Laplanda. Naravno, cijeli put će se snimiti kamerom tako da se vlasnik medvjedića kasnije može uvjeriti da je njegova plišana igračka zaista uživala na odmoru.

Tvrtka trenutno nudi putovanja tijekom zime, ali u planu su i ponude za ljetovanja. "Ljudi ili kućni ljubimci ne smiju ići na ova putovanja", napominje tvrtka na svojoj web stranici.

Pročitajte više