Folker o koncertu u muzeju: Prodali smo rekordno karata, bit će nova lokacija

Screenshot: YouTube

NAKON što je prvotno, kao jedan od "najvećih spektakla u centru Zagreba", najavljen koncert MC Stojana, koji se trebao održati 10. lipnja u Muzeju za umjetnost i obrt te nakon što je ravnatelj muzeja rekao da se koncert neće održati i da nitko nije niti tražio dozvolu, situaciju je komentirao i sam glazbenik.

Na svom Facebook profilu s pratiteljima je podijelio informaciju kako je riječ o nesporazumu.

"Nažalost, došlo je do nesporazuma vezano za lokaciju (ne našom krivnjom) za zakazani koncert u Zagrebu na dan 10.6. Nikakva loša namjera u tom pogledu nije bila, datum održavanja koncerta stoji, a o novoj lokaciji istog bit ćete na vrijeme obaviješteni. Zahvaljujem se na ogromnom interesu, prodan je rekordan broj karata!" napisao je MC Stojan.

"Organizator samostalno postavlja lokaciju događaja"

Obratili smo se i Entriju, platformi koja je prodavala karte za sporni koncert. Odgovorili su nam kako unutar njihovog sustava "organizator samostalno postavlja lokaciju događaja" te da je "navedeni organizator", odnosno Navix Events (DVC Production d.o.o.), za koncert MC Stojana "postavio kao lokaciju Muzej za umjetnost i obrt".

Ističu i kako je organizator "naknadno promijenio naziv lokacije u Klub Muzej koji se nalazi na istoj adresi" te kako oni ne ulaze u "ugovorne odnose organizatora i najmodavaca lokacija raznih događanja".

Potvrdili su kako su zaustavili prodaju ulaznica te da nemaju službenih informacija od organizatora, s kojim pokušavaju stupiti u kontakt, o mogućem održavanju koncerta. Kupcima će, kažu, u slučaju otkazivanja koncerta novac biti vraćen.

Pročitajte više