Forest Lane i filipinski zatvorenici spremni za obilježavanje godišnjice Jacksonove smrti

NA GROBLJU Forest Lane u Los Angelesu sve je spremno za obilježavanje godišnjice smrti Michaela Jacksona. Upravo se ondje nalazi mauzolej u kojem je pokopan slavni pjevač, a na groblje su već dopremljene svijeće, razne memorabilije i Jacksonovo najdraže cvijeće, suncokreti, a televizijske ekipe od ranog su jutra parkirane ispred crkve.

Forest Lane krasit će Michaelovo najdraže cvijeće, suncokreti

Postavljeno je i osiguranje jer uprava groblja očekuje tiuće obožavatelja kojima bi se trebali pridružiti i članovi Jacksonove obitelji, ali ne i pjevačeva majka te djeca koja će, pretpostavlja se, Michaelovu smrt obilježiti u obiteljskom domu u Indiani. Neki od fanova već su pristigli na groblje. "Došla sam jer beskrajno voim Michaela Jacksona", izjavila je za Associated Press Evdokia Sofianu, djevojka koja je u Ameriku stigla čak iz Grčke kako bi odala počast omiljenom pjevaču.

U Madame Tussaudsu otvorena posebna izložba posvećena Jacksonu

A osim u Los Angelesu, godina dana od Jacksonove smrti obilježava se i diljem svijeta. U londonskom Madame Tussauds muzeju postavljena je posebna izložba u čast kralja popa. U njujorškom Apollo Theatreu održat će se komemoracija, a u Tokiju je organizirana posebna izložba Jacksonovih predmeta na kojoj će noć moći provesti 50 najsretnijih fanova.

Filipinski zatvorenici odat će počast kralju popa svojom poznatom plesnom točkom

U međuvremenu, zatvorenici filipinskog zatvora Cebu pripremaju posebnu izvedbu svoje, sad već svjetski popularne plesne točke koju će izvesti večeras na posebnoj priredbi za javnost. A dok se svijet prisjeća legendarnog kralja popa, on je zaradio još jednu titulu, onu najprodavanijeg izvođača u Velikoj Britaniji, jer su se njegovi albumi u posljednjih godinu dana prodali u 4,3 milijuna primjeraka.

Pročitajte više