Fotka dana: Navijačica na Jelačićevom trgu privukla pažnju, potpuno je jasno zašto

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Danas se u Hamburgu odigrala utakmica između Hrvatske i Albanije koja je završila rezultatom 2:2. U gradu su se od jutra počeli skupljati navijači koji su pjevali, navijali, družili se i željno iščekivali utakmicu. Druženje su nastavili i nakon utakmice pa se nakon prvotnog razočarenja hrvatskih navijača opet orila pjesma.

Hrvatski navijači su se skupili i na Trgu Bana Josipa Jelačića gdje su pratili prijenos utakmice. Stigli su u hrvatskim dresovima i s raznim rekvizitima, a posebnu pažnju privukla je jedna djevojka koja je u ruci držala veliki karton s likom Joška Gvardiola. 

>>FOTO I VIDEO Vrtuljak emocija na Trgu bana Jelačića

Navijači proglasili Joška najzgodnijim Vatrenim

Hrvatice i Hrvati inače često ističu da im je 22-godišnji Joško najzgodniji Vatreni.  "Simpatičan je i jednostavno odiše nekom energijom, top", rekla nam je nedavno jedna prolaznica u Zagrebu. Naime, prije nekoliko dana prošetali smo Zagrebom i pitali prolaznike koji im je najzgodniji nogometaš hrvatske reprezentacije.

Osim Gvardiola, na listi najzgodnijih Vatrenih našli su se i Dominik Livaković ("Ima dobre crte lica") te Mateo Kovačić, Lovro Majer i Bruno Petković, a bilo je i onih kojima je Luka Modrić vječni favorit. 

Gvardiol je, inače, popularan i na društvenim mrežama. Na Instagramu ga prati 1.4 milijuna ljudi. Broj pratitelja počeo mu je rasti tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru. Naime, Gvardiol je na Mundijal u Katar došao sa 114.5 tisuća pratitelja. Nagli porast ostvario je već nakon prve utakmice s Marokom, kad ga je preko noći zapratilo više od pet tisuća ljudi.

Gvardiol je inače na glasu kao skroman, nenametljiv i nerazmetljiv dečko, no baza obožavatelja mu se očito drastično povećava, a to je segment koji je klubovima danas, u modernom nogometu, vrlo važan.

>>"Nekako je mačo": Pitali smo ljude u Zagrebu tko je najzgodniji Vatreni, evo odgovora

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.