Fotka Jamie Lee Curtis kako slavi pobjedu prijateljice na Zlatnim globusima je hit

Foto: Profimedia

SVIMA treba prijateljica poput Jamie Lee Curtis.

Jamie je sjedila pored svoje prijateljice, glumice Michelle Yeoh, na dodjeli Zlatnog globusa. Michelle je dobila nagradu za najbolju glumicu u filmu zahvaljujući ulozi u akcijskom filmu Everything Everywhere All At Once. 

Nije krila sreću zbog pobjede kolegice

Kada je Michelle dobila nagradu, zaplakala je, a Jamie je vrištala od sreće zbog pobjede prijateljice. Fotografija njihovog slavlja nakon proglašenja Yeoh pobjednicom postala je viralna. Mnogi su hvalili Curtis što je pružala podršku kolegici te su komentirali da izgleda sretno kao da je ona osvojila nagradu. 

Legendarnu fotografiju slavlja Jamie je isprintala na majicu uz natpis "prijatelji podržavaju prijatelje". "Još uvijek sam zapanjena da je trenutak radosti postao neka vrsta simbola za žene koje podržavaju druge žene", napisala je na Instagramu.

Težak početak holivudske karijere

Inače, Yeoh je nakon slavlja s Jamie izašla na pozornicu te rekla kako će "zastati i osjetiti ovaj trenutak". 

"Hollywood je bio ostvarenje sna dok nisam došla ovdje", dodala je malezijska glumica kineskog podrijetla, napomenuvši kako su je na početku karijere nazivali "manjinom" i pitali zna li govoriti engleski.

Četrdeset godina kasnije, "bilo je nevjerojatno putovanje i nevjerojatna borba biti ovdje danas, ali mislim da se isplatilo", rekla je Yeoh.

Pročitajte više