Fotka Kate s djecom nije prvi fijasko s fotošopom, jedna je ranije privukla pažnju

Foto: Instagram

KATE MIDDLETON ispričala se zbog "bilo kakve zabune" nastale nakon objave obiteljske fotografije na kojoj pozira s djecom povodom Majčinog dana. Svjetske agencije povukle su fotku zbog sumnji na manipulaciju, a ljudi su uočili brojne detalje na fotografiji koje smatraju spornima, odnosno fotošopiranima, nakon čega je Kate priznala da kao amaterski fotograf ponekad i sama uređuje fotke. 

Sporna fotka 

Međutim, ovo nije prva fotka koja je izazvala pažnju zbog fotošopa. Njihova obiteljska blagdanska čestitka iz prosinca 2023. koju je izradio fotograf Josh Skinner također je izazvala pažnju. 

Na crno-bijeloj fotki Kate i William poziraju s djecom odjeveni u bijele košulje i tamne hlače, a fanovi su ubrzo uočili nepravilnosti. Između ostalog, pitali su se gdje je Williamovo bedro i Kateino drugo stopalo, a neki su tvrdili da na fotki izgleda da princ Louis ima šest prstiju, dok su drugi pisali kako mu nedostaje srednji prst, odnosno da je njegova ruka savijena tijekom obrade u fotošopu. 

Objavili i drugu fotku 

Kate i William nakon toga su na Instagramu objavili i drugu crno-bijelu fotku na kojoj poziraju princ George, princeza Charlotte i princ Louis, pa poželjeli svima sretan Božić, potpisujući se kao "W i C", signalizirajući da je poruka došla od njih osobno, baš kao što je i Kate učinila u svojoj isprici. 

 

Pročitajte više