Fotka s afterpartyja Grammyja otkrila koga ljubi zvijezda Saltburna

Foto: EPA

Irski glumac Barry Keoghan, zvijezda Saltburna, ljubi američku pjevačicu Sabrinu Carpenter. 

Novopečeni par snimljen je na afterpartyju dodjele nagrade Grammy. Taj je party organizirao W Magazine zajedno s brendom Gucci. Upravo je taj magazin objavio fotografiju koja je potvrdila njihovu romansu.

"U gomili je uočen Barry Keoghan, koji se družio s Sabrinom Carpenter, za koju se priča da mu je djevojka", napisali su u opisu fotografije. Barry je rukom prekrio usta, dok je Sabrina preko lica stavila veliku čašu.

Na afterpartyju snimljeni su još i Dua Lipa i Callum Turner, koji su plesali na podiju, Anya Taylor-Joy i Malcolm McRae, Damiano David i Dove Cameron te mnogi drugi.

Glumac nedavno prekinuo vezu, ima i dijete

Inače, Barry je nedavno prekinuo s doktoricom dentalne medicine Alyson Kierans. Prohodali su u veljači 2021., a u kolovozu 2022. godine rodio im se sin Brando. Navodno su prekinuli jer ona nije mogla tolerirati njegove kasnonoćne zabave. 

Sabrinu je upoznao u rujnu prošle godine na modnoj reviji na pariškom Tjednu mode, a o njihovoj vezi pisalo se u prosincu kada su viđeni na večeri u Los Angelesu. Sabrina je nedavno razbjesnila katolike nakon što je snimila spot u crkvi Navještenja Blažene Djevice Marije u Brooklynu.

Za svoju pjesmu Feather Carpenter je plesala oko oltara u crnoj haljini od tila, okružena pastelnim ljesovima muškaraca koji su "umrli" ranije u spotu. Spot je snimljen - uz odobrenje župe. Međutim, biskup Robert Brennan rekao je u izjavi za Catholic News Agency da je uzrujan što je pop zvijezda snimila "provokativni" glazbeni video u crkvi.

Pročitajte više