Fotke iz arhive: Ovako je Vanja na Euru navijala za Modrića dok nisu bili u braku

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

2008. GODINE Europsko nogometno prvenstvo održavalo se u Austriji i Švicarskoj, a hrvatski navijači tad su preplavili austrijske i švicarske gradove u kojima su igrali Vatreni. Među vatrenim navijačima bile su i djevojke hrvatskih reprezentativaca.

Vanja Modrić, tada još Bosnić, u Beču je navijala za svog Luku i družila se s Mirelom Forić, Anicom Kovač i ostalima. Sada su se pojavile neke fotografije inače samozatajne Modrićeve supruge iz tog vremena.

Ljubav započela telefonskim razgovorom od tri sata

Luka i Vanja Modrić upoznali su se kad je njemu bilo 19, a njoj 25 godina. Ona je radila u Mamićevoj agenciji, a mladi nogometaš tek je počeo karijeru. Ljubavna priča započela je telefonskim razgovorom koji je trajao tri sata, a stvari su postale ozbiljne već nakon šest mjeseci, kada su počeli živjeti zajedno.

Vjenčali su se nakon četiri godine veze, 12. svibnja 2010. godine u Zagrebu. Vjenčanje nogometaša i ekonomistice je održano u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a Vanju je do oltara dopratio Zdravko Mamić. Svadba je održana u Westinu, a mediji su je odmah nazvali svadbom godine.

Nedugo nakon vjenčanja rodio im se sin Ivano. Tri godine kasnije na svijet je došla Ema, a malena Sofija rodila se 2017. godine.

Pročitajte više