Fotke s rođendana njihove kćeri otkrile kakav je odnos Jelene Veljače i Čučeka

Foto: Instagram

JELENA VELJAČA i Dražen Čuček zajedno su proslavili treći rođendan svoje kćerkice Lene te još jednom dokazali da su i nakon rastave ostali u veoma dobrim odnosima.

Lenin rođendan proslavili su i u kućnoj atmosferi s najbližim prijateljima, ali i na velikom rođendanskom tulumu koji su priredili za Lenu i njezine prijatelje, a fotografije koje je Jelena objavila na svom Instagramu oduševile su njezine pratitelje.

"Mi smo obitelj", napisala je uz prvu fotografiju s kućne proslave rođendana, a zatim je objavila i zajedničku fotografiju s dječjeg tuluma. "Zauvijek ćeš biti naša princeza", napisala je u opisu fotografije na kojoj su ona, Čuček i malena Lena.

Slavlje se nastavilo u poznatoj beogradskoj kafani Tri šešira gdje su Jelena i malena Lena zaplesale uz Balaševićevu pjesmu Djevojka sa čardaš nogama za koju je Jelena nekoliko puta otkrila da joj je najdraža pjesma.

Inače, Dražen i Jelena u braku su bili tri godine, a vijest o razvodu otkrila se u kolovozu. Zbog poslovnih obaveza oboje su se preselili u Beograd gdje su nastavili zajedno odgajati kćer Lenu.

Pročitajte više