Fotke sa snimanja filma o slavnoj pjevačici zgrozile javnost: "Ovo je odvratno"

Foto: Profimedia

NAKON što su u javnost puštene prve fotke sa snimanja dokumentarnog filma Back to Black o životu pjevačice Amy Winehouse, ljudi su na društvenim mrežama počeli pozivati na bojkot dokumentarca jednom kada stigne u kina.

Čini se da najviše kritika proizlazi iz naizgled izmišljene scene uhićenja supruga pokojne pjevačice Blakea Fielder-Civila. Na fotkama koje su objavljene može se vidjeti kako Amy, koju glumi Marisa Abel, obuzdavaju policajci dok njezin suprug Blake biva uhićen.

Blake je 2007. optužen za napad na člana barskog osoblja, a potom i pokušaja podmićivanja nekoga da to prikrije, ali prema izvješćima, uhićenje se dogodilo u stanu para u Londonu, a ne pred gomilom paparazza i promatrača.

Snimanje biografskog filma odvija se u Camdenu, a Abela je pratila O’Connella kroz ulicu vičući: "Želim ići s tobom. Dušo, volim te. Dušo, bit ću dobro."

Ovi kadrovi filma iznervirali su neke obožavatelje. "Ovo je je*eno odvratno", glasio je jedan komentar.

"Možemo li se svi složiti da potpuno zanemarimo ovaj film kada izađe?" dodao je drugi.

Amy je umrla 2011. u dobi od samo 27 godina, a istraga je pokazala da je uzrok smrti bilo slučajno predoziranje. Film bi trebao pratiti brak Winehouse i Fielder-Civila, koji je okončan 2009., dvije godine prije njezine smrti.

Pročitajte više