FOTO 20-godišnja djevojka dobiva prijetnje smrću jer želi smanjiti ogromne prirodne grudi

Foto: Facebook

20-GODIŠNJA djevojka s velikim prirodnim grudima iz gradića Stonehouse na zapadu Engleske dobiva prijetnje smrću, nakon što je pokrenula GoFundMe kampanju za smanjenje grudi.

>>FOTO Goleme grudi joj uništavaju život pa žica 58 tisuća kuna za smanjivanje<<

Jasmin Vlassi požalila se Daily Recordu kako je primila "prijetnje smrću svih vrsta". "Neki dan sam briznula u plač nakon što sam propustila autobusnu stanicu zbog stresa i završila sam negdje u nepoznatom i imala napadaj panike. Srećom, ljubazna žena nazvala mi je taksi i dopustila da budem kod nje u dućanu. Toliko sam se bojala biti sama", rekla je.

"Teško mi je nositi se sa svime. Prava je ludnica posljednjih nekoliko dana. Pokušavam ignorirati negativne stvari. Jedna osoba napisala mi je kako bi mi trebalo 'odrezati i to durenje dok sam pod nožem', što mi nije nimalo ugodno čitati. Na kraju sam prestala čitati te poruke jer sam bila toliko uplašena u slučaju da me netko zaista želi povrijediti. Bila sam prestravljena", rekla je.

Jasmin, koja će grudi smanjiti zbog psihičkih i fizičkih tegoba, na platformi GoFundMe željela je skupiti samo za polog. Od planiranih 100 funti (oko 850 kuna) prikupila je 530 funti (oko 4500 kn), a od svog nauma, unatoč komentarima i porukama koje dobiva, ne planira odustati.

Pročitajte više