FOTO 40 godina kasnije šuška se o novom Briljantinu, pogledajte kako zvijezde filma izgledaju danas

Foto: Getty Images/ Rex/ Shutterstock

SVI ZNAMO za kultni film iz 1978., Briljantin. U njega je uloženo skromnih pet milijuna dolara, a zaradio je gotovo 400 milijuna. Mlade glumce Johna Travoltu i Oliviju Newton-John lansirao u zvjezdanu orbitu. Mnogi su tinejdžeri, a i oni stariji, uzdisali nad romantičnom ljubavi rasplesanih srednjoškolaca Dannyja i Sandy.

Briljantin je imao sve, dobru priču, odličnu glazbu, vrhunske plesne pokrete i s razlogom je žario i palio po kinima. John Travolta je bio pravi zavodnik u kožnoj jakni, a Olivija naprosto neodoljiva.

Kako legendarni par izgleda danas, možda ćemo se imati prilike uvjeriti na vlastite oči.

Američki mediji su se naveliko raspisali o tome kako će John Travolta i Olivia Newton John ponovo preuzeti uloge koje su prvi put zaigrali prije gotovo četrdeset godina i to na obljetnicu prvog prikazivanja.

Olivia je to potvrdila, iako je bila suzdržana oko detalja.

"Razgovaramo o tome, ali nemam još što objaviti. Ne mogu vjerovati da je već prošlo četrdeset godina. Vrijeme leti", rekla je Olivia na dodjeli Fame Awards.

Ovo bi joj mogao biti posljednji nastup u karijeri jer nakon 50 godina u šoubiznisu razmišlja o mirovini, prenosi Mirror.

"Posljednjih dvadeset godina razmišljam o tome, ali svako toliko dođe netko s toliko zanimljivom ponudom da je ne mogu odbiti", izjavila je šezdesetosmogodišnja glumica.

Njen partner, John Travolta se još nije oglasio o ovoj temi, a nije potvrđeno ni u kojem bi formatu ovaj susret trebao biti snimljen, ni hoće li u tome sudjelovati ostatak originalne ekipe.

Pročitajte više