FOTO Bila je seks simbol na filmu osamdesetih: Ovako danas izgleda i živi Nastassja Kinski

Foto: Wikipedia

NASTASSJA KINSKI bila je seks simbol osamdesetih i jedna od najljepših i najzaposlenijih glumica u Europi. Lijepa Nijemica rano je ušla u svijet modelinga, kasnije i glume, i bila je san snova gotovo svakog tinejdžera u Njemačkoj.

Tijekom karijere zaigrala je u više od 60 filmova, a uloga u  filmu "Tess" Romana Polanskog, u kojemu je pokazala grudi, donijela joj je epitet seks bombe, ali i potaknula tračeve da je bila u vezi s poznatim redateljem, i to u doba kad je bila maloljetna.

Nastassju Kinski obožavala je čitava Europa, a u svojoj šaljivoj pjesmi "Mani se mene lepa Nasto" opjevao ju je i Đorđe Balašević.

Nastasja danas ima 56 godina i i dalje glumi, ali se rijetko bez povoda pojavljuje u javnosti. 2013. godine javno je priznala da ju je otac, poznati njemački glumac Klaus Kinski,  zlostavljao kao djevojčicu i šokirala čitav svijet.

"Uvijek me je previše dodirivao, držao me je toliko čvrsto uz sebe da sam mislila da ne mogu pobjeći. U to vrijeme imala sam četiri ili pet godina i živjeli smo u Münchenu. Instinktivno sam prepoznala da to nije zagrljaj oca, već više od toga"  rekla je u intervjuu i dodala kako joj uopće nije bilo žao kada je čula da joj je tata umro.

Kinski je iznenadila čitavu svjetsku javnost kada se 2012. godine pojavila u Cannesu s Romanom Polanskim na premijeri remakea filma koji ju je proslavio i mnogi su u tome našli potvrdu trača koji ih je pratio tijekom čitave njezine karijere - da je s 15 godina bila u vezi s 43-godišnjim muškarcem.

Nasstasja danas sve češće glumi u Hollywoodskim filmovima, a posljednji "Sugar" snimila je 2013 godine. 

 
 
 

Pročitajte više