FOTO Body Count i Ice-T održali koncert na zagrebačkoj Šalati, pogledajte atmosferu

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Kultni hip-hop metalci iz Los Angelesa Body Count i Ice-T sinoć su održali koncert na zagrebačkoj Šalati. Ulaznice su bile rasprodane mjesecima unaprijed. 

Body Count svira sirovi old school crossover, brutalnu mješavinu hip-hopa i metala. Kroz godine su mijenjali postavu, raspadali se i ponovo sastavljali, no kultno sljedbeništvo uvijek ih je čekalo na koncertima diljem svijeta. Ovo im je bio treći dolazak u Hrvatsku.

"Ja već imam povijest s hrvatskom publikom jer dolazim od 1994., kad sam prvi puta nastupao s grupom Public Enemy. Kasnije sam dolazio s Body Countom i uvijek imamo odlične nastupe. Supruga mi inače vuče korijene iz Srbije pa sam dijelom vezan i za regiju. No, volimo nastupati svugdje gdje nas publika želi vidjeti i uvijek imamo odličan nastup", rekao je Ice-T u ranijem intervjuu za Index.

Pogledajte kakva je bila atmosfera na Šalati.

U Zagreb stigla i Coco Austin

Supruga repera Ice-T-ja, Coco Austin, također je stigla u Zagreb. Fotografi su je jučer snimili u jednom zagrebačkom kafiću u blizini stadiona. Coco je u opuštenom izdanju sjedila sa svojom sestrom Kristy i kćerkicom Chanel Nicole. U međuvremenu su fotografi snimili i Ice-T-ja, koji se s članovima benda i ostalom ekipom pripremao za koncert.

Coco ovo nije prvi posjet Hrvatskoj, u Zagrebu je bila i 2018. kada je Ice-T nastupao u Boćarskom domu, a poveznicu s Hrvatskom ima i u Kolindi Grabar-Kitarović - naime, jedno vrijeme su je miješali s bivšom hrvatskom predsjednicom pa su njene paparazzi fotke završile na nekim stranim tabloidima uz Kolindino ime.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.