FOTO Bogati klinci Saudijske Arabije odvratno su bogati, a lovu troše na najbizarnije načine

Foto: Instagram

INSTAGRAM je prvotno trebao biti platforma na kojoj ljudi dijele fotografije svoje svakodnevice, no s vremenom je postao mjesto na kojem se odvija svjetska potraga za najvećim kretenima. Prilično visoko u toj utrci kotiraju bogati klinci iz Saudijske Arabije, a iako ste već vjerojatno vidjeli more bogatih klinaca iz svih dijelova svijeta, ovi su zaista nešto posebno.

Oni su ekipa koja ima više novca nego što možemo zamisliti, ali ne mogu se baš pohvaliti nekom maštovitošću. Tako svoju lovu uglavnom troše na skupe automobile, jahte i zrakoplove, a iz nekog razloga opsjednuti su tigrovima. Sudeći po ovim fotografijama, ako nemate tigra, obična ste sirotinja u toj zemlji.

Osim s te četiri stvari, brzo se primjećuje i da su ludi za oružjem, pa većinu fotku bogataša ove zemlje krasi neki pištolj ili puška. Naravno, poželjno je da su pozlaćeni, neka se i tu vidi da se ima.

Dok ćete na drugim sličnim profilima pronaći i fotografije djevojaka koje uživaju u luksuznom životu, ovdje takve prizore nećete baš gledati. Na profilu Richkosaudi pojavljuje se fotografija nekoliko žena, među kojima je i djevojka pod imenom Hala Abdallah, no ona je samo porijeklom iz Saudijske Arabije, a živi i studira u Americi. 

Pročitajte više