FOTO Candyman se pohvalio snimkama orgija u svojoj kući: "Svaki tjedan smislim novu pozu"

Foto: Instagram

KONTROVERZNI tajkun Travers "Candyman" Beynon na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj dvije njegove ljubavnice gole plešu oko šipke.

Dok on leži u krevetu prekriven plahtom, oko šipke se zabavljaju njegova supruga Taesha i djevojka Nisha Downes, potpuno gole.

U pola dana, koliko je prošlo od objave, više od 12,600 ljudi lajkalo je fotografiju, a njih 70-ak ostavilo je svoje komentare u kojima izražavaju divljenje i zavist zbog takvog načina život.

"Tvoj život je nešto čemu se nadam", "Kome treba Netflix pored ovog?" i "Najbolji si" samo su neki od komentara.

Beynon, rođen 1972. godine nasljednik je carstva duhana FreeChoice, a nakon što je u svoju vilu doveo polugole žene i počeo živjeti razuzdano, nadjenuo si je nadimak Candyman. Prije šest godina oženio je mnogo mlađu Taeshu, a u vili osim njih dvoje živi i njegovo četvero djece te njegova djevojka Nisha.

Prema njegovim riječima, soba puna golih ljepotica njemu je svakodnevna pojava.

"U krevetu su u prosjeku četiri cure, a rijetko se noću naspavam. Mislim da svaki tjedan smislim neku novu pozu. Vrijeme koje provedemo u sobi nije posvećeno meni, nego curama. Niste dobri u krevetu ako je samo vama dobro", rekao je u intervjuu za Ocean Road Magazine. 

Kako to izgleda zorno pokazuju fotografije koje redovito objavljuje:

Pročitajte više