FOTO Čekala ju je blistava karijera na BBC-u, a ona je odlučila postati domina na internetu

Foto: Instagram/Twitter

JEVGENIJA IVANJUTENKO godinama je radila na televiziji i njena karijera išla je uzlaznom putanjom. U svojIm dvadesetima uspjela je doći do plaćenog položaja u projektu američkog BBC-a gdje je u društvu direktora kompanija stjecala vještine i iskustvo neophodno za rad iza kamera. Međutim, danas je ona domina koja ucjenjuje bogataše i ne žali što je stari posao zamijenila neobičnim zanimanjem.

Za Vice je rekla da je svakodnevno putovanje na posao bilo dugo i skupo, a njen posao ju je odvlačio od školovanja. Tražeći način brze zarade, otrkrila je web cam,  i počela je raditi od kuće, a nedugo zatim dala je ostavku i potpuno se posvetila novom hobiju. 

 
Nakon web cama prebacila se na financijsku dominaciju i uživa. Što je financijska dominacija?
Slično je kao ona o kojoj znamo sve, samo se ova vrsta dominacije radi online - njezini klijenti plaćaju joj za svaku minutu koju provodi u razgovoru s njima. Također, klijenti plaćaju i razne kreativne ucjene koje im ona pruža, a košta i prekid online ljubavi s njom - što bogataši obožavaju. Neki od njih imaju čudne zahtjeve, recimo da budu izloženi ponižavanju feminizacijom, pa neki vole da ih Jevgenija tjera da nose ženske gaćice.
 
Jevgenija je aktivna na društvenim mrežama, a njezin Twitter profil je pun podrške za seksualne radnice diljem svijeta koje su izložene maltretiranju od strane mušterija i policajaca.
 

Pročitajte više