FOTO Dinamovac zaveo zgodnu unuku Hajdukove legende, otkrile ih fotke na društvenim mrežama

Foto: Instagram

DINAMOV Čileanac Angelo Henriquez već nekoliko godina ljubi zgodnu Andreu Anković. Zanimljivo je da je 23-godišnja Andrea unuka Hajdukove legende Andrije Ankovića pa je očito nogomet u njenom životu neizbježan. Inače dolazi iz Metkovića, a nakon završene Prirodoslovno-matematičke gimnazije upisala je studij geodezije i geoinformatike u Zagrebu.

Njihiova veza otktivena je kad je Marta Marija Fernandes objavila njihove fotografije s odmora na Jadranu.

Angelu ne zamjeramo što je pao na lijepu Dalmatinku, jer je prije nekoliko godina privukla i našu pažnju. Tada smo je hrvatskoj javnosti predstavili u rubrici "Otkrivamo nepoznate hrvatske ljepotice".

"Kod dečka volim da je samostalan, iskren i dobra osoba. Bitno mi je da možemo voditi kvalitetan razgovor i da nije površan te da mu nisu bitne samo materijalne stvari. A najzgodniji poznati frajer mi je eto baš moj dečko", rekla nam je ne otkrivši njegovo ime.

Priznala nam je da živi zdrav život te da redovito trenira.

"Nisam nikad probala alkohol ni cigarete, a večer uz dobru knjigu mi je draža od izlazaka. Obožavam životinje. Radim i kao model povremeno, koliko mi fakultetske obveze dopuštaju. Volim pozitivne i iskrene ljude, ljude koji će radije otići sa mnom na Sljeme nego na kavu ili u shopping", rekla je. 

Pročitajte više