FOTO Zaposlenica LinkedIna propustila posjet direktora, a on ju iznenadio neočekivanom gestom

Foto: LinkedIn

KAD JE Mariah Walton, jedna od zaposlenica LinkedIna, shvatila da će zbog godišnjeg odmora u Veneciji propustiti posjet direktora kompanije Jeffa Weinera, odlučila je učiniti nešto po tom pitanju, piše Business Insider.

Umjesto da glavnog šefa pozdravi osobno, na svom je radnom stolu ostavila svoju fotografiju s kratkom porukom u kojoj je napisala čime se bavi i kako joj je žao što će propustiti priliku za selfie s njim.

Ova simpatična gesta direktora je oduševila pa je snimio selfie s njenom fotografijom i ostavio joj ga na stolu. Mariah je tu fotku objavila na LinkedInu i skupila preko 32 tisuće lajkova.

"Kad propustiš posjet generalnog direktora nije na odmet suptilno ga podsjetiti na to što radiš. Jeff, hvala što si navratio. Ponosna sam na tim s kojim radim i svoj novi najdraži selfie", napisala je u objavi.

U komentarima se oglasio i sam Jeff, napisavši da je i njemu žao što su se mimoišli, te je pohvalio za dobar posao i potaknuo da tako i nastavi.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Jeffa Weinera, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Jeff Weiner.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više