FOTO Engleske WAGsice: Upoznajte ljepotice koje bodre svoje dečke i muževe na SP-u

Foto: Instagram

ENGLESKA nogometna reprezentacija danas u 20 sati igra svoju drugu utakmicu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. Nakon što je pobijedila Iran 6:2, sada je na redu utakmica s SAD-om. Engleski nogometaši imaju veliku podršku na tribinama. Na prvenstvu ih prate djevojke i supruge. Ovo su engleske WAGsice.

Megan Pickford

Golmana Jordan Pickford ranije ove godine na raskošnoj ceremoniji na Maldivima oženio je influencericu Megan. Par se zakonski vjenčao 2020. godine, kada je prvotno planirana ceremonija u inozemstvu, ali je odgođena zbog pandemije. 

Na nevjerojatnom slavlju na Maldivima bili su samo uža obitelj i prijatelji. "Vrijedilo je čekati najčarobniji dan s mojom srodnom dušom", napisala je nakon vjenčanja Megan, koja ima 100 tisuća pratitelja, na Instagramu. Par je 2019. godine dobio sina Arla. 

Georgia Irwin

Aaron Ramsdale, koji igra za Arsenal, zaprosio je stjuardesu British Airwaysa Georgiju u kolovozu ove godine. Zajedno su od 2019. godine. Georgia je prosidbom bila vrlo iznenađena. "Ljubav mog života", napisala je Georgia uz snimku s Aaronom na kojoj pokazuje prsten.

Amie Coady

Connor Coady u braku je s Amie. Par je počeo izlaziti još dok su bili tinejdžeri, a vjenčali su se u lipnju 2016. godine. Imaju tri sina, sedmogodišnjeg Henrija, petogodišnjeg Freddieja i trogodišnjeg Louieja. Par vrlo često objavljuje obiteljske fotografije. 

Ferne Maguire

Ferne je supruga Harryja Maguirea. Vjenčali su se ranije ove godine na ceremoniji u Francuskoj nakon što ju je Harry zaprosio tijekom romantičnog putovanja u Pariz 2018. godine. Tada je Ferne napisala: "Harry me učinio najsretnijom djevojkom na svijetu i pitao me da se udam za njega na najsavršeniji način." U vezi su od 2011., a 2019. su dobili svoje prvo dijete.

Anouska Santos

Anouska je dugogodišnja partnerica Luke Shawa, braniča Manchester Uniteda. Imaju dvoje djece. Par je jako tajanstven o svom zajedničkom životu te detalje svoje veze drži podalje od očiju javnosti.

Olivia Naylor

31-godišnja kozmetičarka u vezi je s Johnom Stonesom od 2019. godine. Otvorila je vlastiti kozmetički salon te je dio tvrtke za dječju odjeću Moosh. I Olivia i John imaju djecu iz prijašnjih veza. 

Lucia Loi

Marcus Rashford zaprosio je djevojku Luciju u lipnju ove godine. Dočekao ju je s velikim bijelim srcem napravljenim od cvijeća prije nego što joj je postavio najvažnije pitanje. Zaruke su obilježili objavom na Instagramu.

Katie Kane

Katie je supruga kapetana engleske nogometne reprezentacije Harryja Kanea. 30-godišnja instruktorica fitnessa ima više od 200 tisuća pratitelja na Instagramu. Zajedno su devet godina, a znaju se od djetinjstva. Upoznali su se u školi.

Zaručili su se 2017. godine na Bahamima. Bili su na odmoru sa svojom kćeri Ivy kada je Harry postavio važno pitanje. Par, uz Ivy, ima i četverogodišnju kćer Vivienne Jane te sina Louisa Harryja. 

Sasha Attwood

Sasha je djevojka Jacka Grealisha. Upoznali su se u školi kada su imali 16 godina te su od tada zajedno. Sasha je model i zastupa je jedna od najboljih manekenskih agencija u Engleskoj, Elite modeling agency. 

Pročitajte više