FOTO Godinama je trošila sate na brijanje viška dlaka s tijela, a sad ponosno pokazuje kako izgleda

Foto: Instagram

ŽENA koja je godinama otklanjala dlačice s tijela jer se osjećala kao nakaza odbacila je britvicu i odlučila prihvatiti svoj prirodni izgled.

Leah Jorgensen (33) nakon višegodišnje borbe sa sindromom policističnih jajnika odlučila je odustati od brijanja te prihvatiti svoje stanje.

Sindrom, koji kod žena dovodi do neravnoteže spolnih hormona, može uzrokovati i ubrzani rast dlaka na tijelu i licu. Od 14. godine Leah su maltretirali i zvali dječakom, zbog čega je vječito bila u dugim rukavima i pokušavala sakriti dlačice. U kasnim dvadesetim godinama počela je brijati dlačice i trošila je sate na bolni proces. Prvi put poljubila se tako tek s 27 godina.

No od prošle godine svoje dlačice prihvaća te ih čak i ponosno pokazuje te kaže da se osjeća osnaženo. Posvetila im je i Instagram račun Happy and hairy (sretna i dlakava), a nada se da će njezina priča osnažiti i druge žene koje se nose sa sličnim problemima.

Idući mjesec Leah će biti jedna od 100 žena koje će fotografirati za knjigu koja promovira različitosti kao dio projekta nazvanog Underneath We Are Women.

Pročitajte više