FOTO Sabina Glasovac pokazala noge, Josipa Rimac liniju: Kako su se političarke sredile za izbore

 Foto: FAH/Dusko Jaramaz/Miranda Cikotic/Dino Stanin/Goran Stanzl/PIXSELL

BROJNE političarke i kandidatkinje na lokalnim izborima pohrlile su na birališta kako bi obavile građansku dužnost, a pritom su se trudile ostaviti poseban dojam svojim modnim izborima.

>>>FOTO Svi su gledali u nju: Kerumova Fani na biralište stigla u seksi crvenom izdanju<<<

>>>FOTO Umor ili? Kolinda se na izborima pojavila u neprepoznatljivom izdanju<<<

Tako se Aida Batarelo, kandidatkinja je SDP-a i HNS-a za gradonačelnicu Splita, pojavila u kričavoj crveno-ružičastoj kombinaciji u kojoj nije prošla nezapaženo.

Za upečatljive boje odlučila se i Sabina Glasovac, kandidatkinja koalicije SDP-HNS-HSS za gradonačelnicu Zadra, koja je iskombinirala zelenu i plavu boju te pokazala noge.

Sandra Švaljek, kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba, odlučila se za nešto neutralniju kombinaciju pa je obukla tamne traperice i bež sakoić.

I njezina suparnica Anka Mrak Taritaš igrala je na sigurno pa se pojavila u crnom.

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Bruna Esih pojavila se u ležernom izdanju u smeđoj kožnoj jakni, trapericama i bijeloj košulji.

Josipa Rimac, HDZ-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Knina, pojavila se u mladenačkoj kombinaciji koja je naglašavala njezinu liniju - trapericama, cvjetnoj majici i bijelom sakou i tako privukla brojne poglede.

Pročitajte više