FOTO Goleme grudi joj uništavaju život pa žica 58 tisuća kuna za smanjivanje

Foto: Facebook

MNOGE žene danas čeznu za velikim grudima, ali Jasmin Vlassi iz Stonehousea u Škotskoj ima suprotan problem: njene grudi su toliko velike da joj uzrokuju probleme.

Dvadesetogodišnja Jasmin je otišla toliko daleko da je putem stranice GoFundMe zamolila za financijsku pomoć kako bi otišla na operaciju smanjivanja grudi.

"Već s 13 godina imala sam puno veće grudi od svojih prijateljica. Sramila sam se pred suprotnim spolom i činila sve u svojoj moći da izbjegnem susrete s njima", ispričala je Sunu.

Trenutno su joj grudi dosegle veličinu 32K, a tvrdi da ne prestaju rasti.

"Svaki put kad shvatim da su se povećale, dođe mi da se rasplačem", kaže Jasmin koja osim psihičkih tegoba zbog svojih velikih grudi trpi i fizičke bolove, tim više što ima i rijetku bolest kostiju.

Napokon se odlučila zatražiti pomoć kako bi otišla na operaciju smanjivanja grudi, što si priželjkuje još od rane mladosti.

"Znam da toliko ljudi treba pomoć više nego ja. Nisam baš bogata, a morala sam odlučiti otići kod privatnika kako bih smanjila grudi. Neću previše gnjaviti svojom pričom. Bit ću jako zahvalna ako možete odvojiti i najmanji iznos", napisala je ona.

Za operaciju joj je potrebno 58 tisuća kuna.  

Pročitajte više