FOTO Goran Višnjić u Dubrovniku dao podršku azilu za pse, doveo je i sinčića Tina

Foto: FAH

JEDAN od najpoznatijih hrvatskih glumaca, Goran Višnjić, ispunio je ranije obećanje dano volonterima dubrovačkog azila za nezbrinute pse te dao podršku izgradnji adekvatnog skloništa za napuštene životinje.

Sestre Sambrailo, koje već duže vrijeme vode bitku s gradonačelnikom Vlahušićem i njegovim suradnicima, upoznale su Višnjića s aktualnim stanjem. Izgradnja novog stacionara je naime prekinuta nakon što je Ministarstvo kulture zabranilo radove na isforsiranom azilu, budući da ovaj gradski projekt nije bio u skladu sa smjernicama.

"Uz obitelj glumca Gorana Višnjića i kanadsku Udrugu za zaštitu životinja, potporu nude i velike ljubiteljice životinja Gail Lockwood i Hildegarde Tetsis, te Razvoj Golf. O postojanju donatora obavijestili smo predsjednika Gradskog vijeća Mata Frankovića i saborskog zastupnika Mara Kristića i dobili podršku, no s gradonačelnikom Vlahušićem nažalost nismo uspjeli to iskomunicirati", izjavila je Sandra Sambrailo o izgradnji azila na nekoj primjerenijoj lokaciji od Žarkovice, prenosi DubrovnikNet.

Višnjić već duže vrijeme podržava rad volontera sa Žarkovice, a ovoga je puta sa sobom doveo i svoga sina Tina.

Pročitajte više