FOTO Hustler novom naslovnicom razbjesnio pola Amerike, ali i navukao na sebe bijes islamista

Foto: Twitter

JEDAN od najdugovječnijih američkih časopisa za odrasle, Hustler, najnovijom naslovnicom izazvao je podijeljene reakcije. 

Naime, neumorni Larry Flynt na naslovnicu je ovaj put stavio ženu koja je omotana američkom zastavom kao hidžabom, ali ipak joj je otkriven dio golih grudi, a ispod stoji natpis "Freedom First", odnosno "prvo sloboda".

Naravno, naslovnica je izazvala snažne reakcije na društvenim mrežama, a dok su jedni oduševljeni, drugi su bijesni jer smatraju da vrijeđa patriotske, ali i vjerske osjećaje Amerikanaca. Larry Flynt objasnio je da je samo htio otvoriti pitanje što znači biti Amerikanac danas, 43 godine nakon izlaska prvog broja magazina.

Jedni su uvrijeđeni hidžabom, drugima pak smeta što se on nosi kao zastava. "Ova naslovnica vrijeđa svakoga", "bolestan sam i umoran od regresivne liberalne potrebe za fetišizmom ženskog pokrivanja. Pitajte žene koje žive u društvima koja ih prisiljavaju da ih nose koliko je to seksi", "apsolutna glupost", samo su neke od reakcija na Twitteru.

"Hustlerovo jubilarno izdanje, bez poštovanja prema ikome, politička je izjava protiv tabua represije", zaključio je Larry Flynt za Fox News.

Pročitajte više