FOTO "Hvala plastičaru": Pogledajte kako su ove poznate dame izgledale prije operacija

Foto: Instagram

INSTAGRAM profil "Hvala plastičaru" apsolutni je hit na ovoj društvenoj mreži, a prati ga više od 33.000 ljudi. Administratori svakodnevno pronalaze i objavljuju fotografije slavnih dama prije i poslije jednog ili više estetskih zahvata, a pratitelji se svađaju, podsmjehuju i daju urnebesne komentare. Pošto su mnogi odavno zaboravili kako su pojedine poznate dame izgledale prije nego su se sprijateljile s plastičnim kirurgom, evo odlične prilike da one još jednom kažu hvala svom doktoru, a mi se prisjetimo prirodnog izgleda zvijezda i zvjezdica iz regije i svijeta. I da, mora se priznati - neke od njih su doista prerasle iz ružnog pačeta u labuda. Plastičnog, ali ipak labuda.

Ako ste se ikada zapitali zašto Kylie Jenner na svoj Instagram nikada ne postavlja "tbt" ili "Throwback Thursday" evo vizualnog odgovora. U slučaju Klyie Jenner #tbt ne bi značio slatki povratak u prošlost četvrtkom, nego "Truth be told", a istina o prirodnom izgledu najmlađe članice klana Kardashian - Jenner za nju nije niti malo slatka.

Teško da će društvo iz srednje škole na ulici prepoznati Soraju Vučelić. Prsata Srpkinja se u javnosti prvi put pojavila u Velikom Bratu 2011., a od tada pa do danas potpuno je promijenila svoj vizualni identitet. Laiku je teško procijeniti što je sve Soraja ugradila, izvadila i zategnula od tada, ali mora se priznati da izgleda puno bolje, iako po mnogima zna pretjerati s photoshopom pa počne ličiti na animirani lik. Sorajine "before&after" fotke su jedne od češće postavljanih na ovaj Instagram profil, a komentari doista znaju biti brutalni; "Bog na nebu, Soraja na operacijskom stolu" ili "Rođena majka te ne bi prepoznala."

Administratori stranice nisu zaobišli ni sestre Šegetin. I Tina izgleda bolje nakon što je upoznala plasičnog kirurga.

I njezina sestra Barbara, također.

I Severina je na listi. Ekipa "Hvala plastičaru" usporedila je Sevkin izgled nekada i sad, ali su komentatori prema Severini puno nježniji nego prema ostatku celebritija. Ako se pita njih, Seve sa 43 izgleda bolje nego u dvadesetima. Hvala plastičaru.

Pročitajte više