FOTO I VIDEO Hrvatski navijači napravili ludnicu u centru Dohe, pogledajte atmosferu

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

UTAKMICA Hrvatske protiv Brazila za polufinale Svjetskog prvenstva izazvala je ogroman interes navijača. Plaža ispred hotela u kojem borave hrvatski reprezentativci već je tradicionalno obojena u crveno-bijele kockice i od ranog jutra ore se navijačke pjesme.

 

Vatreni su čuli zvukove atmosfere pa su izašli na balkone kako bi pozdravili navijače, a Dejan Lovren čak je izašao ispred hotela kako bi se fotografirao i družio s brojnim fanovima. I ministar Paladina stigao je sa sinom u Katar, a danas ga se moglo vidjeti kako s navijačima podiže atmosferu ispred hotela u Dohi.

Ludnica u centru Dohe, ponovo razvili zastavu od 200 metara

Iako Katar nije uopće blizu, vojska navijača u kockicama okupirala je centar Dohe. Procjenjuje se da je stiglo oko tri tisuće hrvatskih navijača. Ponovo su razvili zastavu od 200 metara na plaži, što je postao pobjednički ritual.

Na neboderu u Kataru osvanula poruka Luki Modriću

Osim toga, hrvatski navijači su sinoć u Lusailu, predgrađu Dohe, na posebnim neboderima ispisali sliku kapetana Luke Modrića uz poruku "Kapetane, povedi nas". Kako izgleda cjelokupna atmosfera među hrvatskim navijačkima u centru Dohe, možete pogledati u galeriji.

Podsjetimo, Hrvatska od 16 sati igra protiv Brazila u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Protiv prvog favorita za naslov Hrvatska će igrati u Al Rayyanu na stadionu Education City, a pobjednik ovog dvoboja izborit će mjesto među četiri posljednje momčadi natjecanja i ogled protiv boljeg iz susreta Argentine i Nizozemske.

Pročitajte više