FOTO Internet ima podijeljeno mišljenje o 15-godišnjem modelu koji osvaja modni svijet

Foto: Instagram

THYLANE BLONDEAU u modnoj industriji je već 11 godina, a još od poziranja za Vogue prije 6 godina, njezina karijera je u uzlaznoj putanji.

Mladu Parižanku još kao četverogodišnjakinju zapazio je legendarni Karl Lagerfeld, a kći je nogometaša Patricka Blondeaua te glumice i voditeljice Véronike Loubry.

Kad se 2011. pojavila na naslovnici Voguea u štiklama i prešminkana, šokirala je svijet, no još otad, njezina karijera je u zaletu. Radila je za brendove kao što su Lacoste i Chanel, Ralph Lauren te je šetala pistom na revijama Jeana Paula Gaultiera, a od prošle godine članica je prestižne agencije IMG Models.
 
Prošle godine glumila je i u filmu. Također, voli plesati, svirati klavir i bubnjeve, a fan je i Star Warsa. Bilo kako bilo, čini se da je pred njom velika karijera, a kritičarima koji je napadaju poručuje kako nije premlada jer je okružena ljudima koji za nju dobro brinu. Dok se neki zgražaju jer smatraju da se nitko tako mlad ne bi trebao baviti takvim poslom, drugi joj drže fige za uspjeh...
 
Ovako je izgledala prije desetak godina.
A ovako izgleda danas.
 

Pročitajte više