FOTO Jedini kojim se ne hvali: Srednji sin Arnolda Schwarzeneggera uopće mu ne sliči

Foto: Guliver Image/X17/Instagram

O ŽIVOTU najpoznatijeg filmskog snagatora Arnolda Schwarzenegger mnogo toga se zna. Rođen je u Austriji, izgradio je filmsku karijeru u Americi, bavio se bodybuildingom, oženio se Kennedyjevom rođakinjom Marijom Shriver, a od nje se razveo kad je kućna pomoćnica ostala trudna s njim i rodila sina Josepha.

Unatoč razvodu, Schwarzenegger je brižan otac četvero djece koju je dobio u braku s Marijom, a fotografije na njegovom profilu na Instagramu otkrivaju da se redovito druži i s Josephom, koji je njegova kopija. Dva sina, Patrick i Christopher, te kćeri Katharine i Christine koje ima s Marijom nisu mu ni izbliza slični.

Ipak, najdrastičnija je razlika između njega i sina Christophera, koji je najtajanstveniji član obitelji. Ako bacite pogled na Schwarzeneggerov profil na Instagramu, naći ćete fotografije s ostalo četvero djece, ali s Christopherom ne.

Ovdje je fotografija sa sinom Patrickom.

Tu su Patrick i Christine

Ovdje Schwarzenegger čestita rođendan Katharine.

Redovito se druži i s Josephom.

Dok ostala njegova djeca imaju javne profile na toj društvenoj mreži, Christopher ima lažno ime i privatni profil.

Novinari su ga zatekli su šetnji s majkom i sestrom po Los Angelesu, a Maria se nedavno pohvalila da je 19-godišnjak upisao sveučilište u Michiganu.

Prije šest godine doživio je tešku nesreći tijekom boardanja te je završio na intenzivnoj njezi, no s vremenom se uspio oporaviti. 

Pročitajte više