FOTO Jedna od najvećih seks bombi osamdesetih i u 52. godini izgleda sjajno (18+)

Foto: Rex/Shutterstock

SAMANTHA FOX postala je senzacija sa samo 16 godina, i to zahvaljujući toples fotografijama koje je objavio britanski tabloid The Sun.

Vrlo brzo postala je jedan od najtraženijih modela u Velikoj Britaniji te je mamila uzdahe muškaraca diljem svijeta. Tri godine zaredom osvojila je titulu djevojke godine, a kasnije je proglašena jednom od najvećih seks ikona osamdesetih. 

Nakon što je britanski tabloid nekoliko godina objavljivao njezine golišave fotografije, posvetila se glazbenoj karijeri, a mnogi tvrde da je u njoj uspjela samo zbog karijere modela.

Njezin debitantski album "Touch Me", čiju je naslovnu pjesmu obradila prošle godine, uvršten je među sto najgorih pop ploča svih vremena. No, stekla je veliku bazu obožavatelja koji su gotovo religiozno pratili njezine nastupe.

U njezinom ljubavnom životu također nije manjkalo uzbuđenja. Bila je u vezi i s muškarcima i sa ženama, a neutješna je bila kad je 2015. njezina dugogodišnja menadžerica i djevojka, Myre Stratton, preminula od raka.

Starih vremena prisjetila se prije nekoliko dana kad je seksi fotografijom iz prošlosti Amerikancima čestitala Dan nezavisnosti.

Novije fotografije koje objavljuje na Instagramu pokazuju pak da i u 52. godini izgleda sjajno. Iako se drži starih hitova, pjeva i dalje, a prije nekoliko dana koncert je imala u Oslu.

Pročitajte više