FOTO Kći Sylvestera Stallonea preživjela je tešku operaciju srca, a danas je prava ljepotica

Foto: Instagram

SLAVNI Sylvester Stallone u sretnom braku sa Jennifer Flavin ima tri prelijepe kćeri, a najstarija Sophia Rose posljednjih mjeseci sve više plijeni pozornost kako medija, tako i fanova.

Sophia ima 19 godina i ljepotu je definitivno naslijedila od majke, no iako odrasta u idiličnoj obitelji u kojoj joj ništa ne manjka, u ranom se djetinjstvu morala boriti za život. Kada joj je bilo tek dva mjeseca preživjela je operaciju srca, a istu je morala ponoviti i 2012. godine.

Danas se osjeća dobro, no za razliku od svojih vršnjaka ipak mora nešto više paziti na svoje zdravlje.

"Svakog dana mislim na svoje srce. Ne smijem se umarati, moram paziti da ne pretjeram s fizičkim aktivnostima", kaže prelijepa studentica kojoj mirovanje ne pada teško, jer je veliki zaljubljenik u knjige. Kao i njen otac, voli reći da je pročitala sva Shakespeareova djela.

"Sophia je na tatu, imaju posebnu vezu, čak i iste pokrete. Ona je tatina ljubav“, izjavila je prethodno njema mama Jennifer.

Uz Sophiju, Sly se ponosi i Sistineom i Scarlet, dok iz prethodnog braka ima i sina Seargeoha, dok je njegov sin Sage preminuo 2012. godine od posljedica srčanog udara.

Pročitajte više