FOTO Koja je majka, a koja kći? Manekenka izazvala pomutnju fotkom s 44 godine mlađom kćeri

Foto: Instagram

BIVŠA manekenka Christie Brinkley, koja je godinama bila simbol za savršenog tijelo u bikiniju, često objavljuje fotografije na društvenim mrežama i svojim mladolikim izgledom izaziva oduševljenje diljem svijeta. Christie tvrdi da sa 62. godine i dalje izgleda bolje ud upola mlađih djevojaka bez pomoći plastičnog kirurga.

Ovog puta svoje je fanove oduševila fotografijom sa svojom najmlađom kćerkom, 18-godišnjom Sailor koja kreće na fakultet. Christie se pohvalila da se djevojka uspješno preselila u studentski dom. Da nisu pročitali opis fotografije, teško da bi itko od obožavatelja shvatio da manekenka pozira s 44 godine mlađom kćeri jer dvije plavuše u trapericama izgledaju gotovo poput vršnjakinja.

Neki od komentara uvrijedili njenu kćer, koja je trolovima poručila da se ne uspoređuje sa slavnom majkom jer to vodi do nezadovoljstva u životu. Na komentare da je upisala fakultet za lijenu djecu bogataša odgovorila je da je četiri godine naporno radila da se upiše na Parsons, na kojem su neki od najradišnjih i najinteligentnijih studenata u New Yorku.

Iako Christie redovito ističe da su za njen izgled zaslužni prehrana i tjelovježba, mnogi su uvjereni da je sve rezultat genetike. Ako su u pravu, Sailor se ipak ima čemu radovati.

Pročitajte više