FOTO Kolinda nije skidala osmijeh s lica dok je gledala nastup kćeri Katarine na Zlatnoj pirueti

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ u društvu supruga Jakova bodrila je iz publike svoju kćer Katarinu koja je u subotu navečer nastupala na gala večeri 50. Zlatne piruete.

Katarina je još jednom pokazala zavidno umijeće klizanja, a Kolinda i Jakov budno su pratili svaki njezin pogled te nisu mogli sakriti ponos na licu. 

Ovo je prvi put da je Kolinda viđena na nekom od kćerinih klizačkih nastupa, inače je na tribinama samo otac Jakov koji je Katarinu u zagrebačkom Domu sportova pratio i prije nekoliko dana kad je nastupala na otvorenju 50. Zlatne piruete.

Katarina je u rujnu bila najbolje plasirana Hrvatica na međunarodnom klizačkom natjecanju u Zagrebu te je tad osvojila 23. mjesto. U veljači, Katarina je zauzela 11. mjesto među 21 klizačicom nakon kratkog programa na Olimpijskom festivalu europske mladeži (EYOF) u turskom Erzurumu, a početkom godine pobijedila je u kratkom programu na prvenstvu Hrvatske u klizanju.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Katarinu Kitarović, Kolindu Grabar Kitarović ili Zlatnu piruetu, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Katarina Kitarović, Kolinda Grabar Kitarović, Zlatna pirueta.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više