FOTO Kosovar upoznao zaručnicu prošle godine, a onda je vidio njenu fotku iz djetinjstva

Foto: Instagram

KAD JE Verona Koliqi svom zaručniku kojeg je upoznala prije godinu i pol pokazala sliku iz djetinjstva nije ni slutila da će se on prepoznati na njoj, ali upravo to se dogodilo.

Na jednoj od fotografija s ljetovanja u Crnoj Gori Verona pozira s rođakinjama u plićaku, a u pozadini se vidi dječak koji pluta na luftiću.

Njen zaručnik Mirand je gledajući fotografiju prepoznao luftić i majicu, a onda i samog sebe u tom istom dječaku.

Na prvi pogled nisu mogli vjerovati što se dogodilo pa su odlučili provjeriti s njegovim roditeljima.

"Ova fotka je snimljena prije deset godina, a kad sam je pokazala zaručniku, on je prepoznao majicu i luftić koji su bili isti kao njegovi. Krenuli smo s daljnjim analizama i njegova obitelj nam je potvrdila kako su iste godine bili na ljetovanju u istom mjestu. Pokazalo se da je moj sadašnji zaručnik slučajno završio na našoj obiteljskoj fotografiji", napisala je ona uz objavu.

Iako su se nalazili samo nekoliko metara jedno od drugoga nisu se upoznali do prošlog ljeta kad su se susreli na rodnom Kosovu, a godinu dana kasnije su se zaručili.

Objava u kojoj je Verona podijelila cijelu priču u samo nekoliko dana skupila je preko trideset tisuća lajkova, a mnogi korisnici Instagrama zaključili su da im je jednostavno bilo suđeno da završe zajedno.  

Pročitajte više