Slavna glumica ponovno iznenadila, prošetala New Yorkom u mini suknji i grudnjaku

Foto: Profimedia

NAKON što se prije nekoliko dana pojavila na premijeri filma Love Lies Bleeding samo u najlonkama i crnom bodiju, glumica Kristen Stewart ponovno je iznenadila svojom modnom kombinacijom.

New Yorkom je prošetala u mrežastom grudnjaku, ultra kratkoj suknji i dokoljenkama. Ogrnula se kožnim sakoom. Kamere paparazza koje su je okružile nisu joj smetale, pa je glumica nasred ulice pozirala.

Nedavno izašao njen novi film

Kristen glumi u filmu Love Lies Bleeding koji je premijerno prikazan 8. ožujka. Riječ je o romantičnom trileru čija radnja je smještena u osamdesete i prati biseksualnu bodybuildericu Jackie (Katy M. O’Brian), koja se iz Oklahome odseli u mali gradić u Nevadi, gdje planira živjeti prije nego što se odseli u Las Vegas zbog karijere u bodybuildingu. 

Jackie se zaljubi u voditeljicu teretane Lou (Kristen Stewart) te počne raditi za njezinog oca, lokalnog kriminalca (Ed Harris). No, život joj se pretvara u kaos nakon što je Louin otac uvuče u svijet steroida i kriminala.

Kristen se proslavila ulogom u Sumraku, a nedavno je otkrila što misli o tom filmu. "To je tako gay film. Mislim, Isuse Kriste, Taylor Lautner, Robert Pattinson i ja. To je tako znakovito i nije u redu. Sve je u opresiji, u želji za onim što će te uništiti. To je vrlo gotička, gay sklonost koju volim", ispričala je.

Pročitajte više