FOTO Lijepu manekenku ismijavaju zbog spojenih obrva, ona poručuje: "Neću ih počupati"

Foto: Instagram

IAKO je danas poželjno da manekenke imaju guste i debele obrve, one grčke manekenke Sophije Hadjipanteli ipak nisu naišle samo na komplimente.

Lijepa plavuša osim što je odlučila zadržati prirodni oblik svojih obrva, ne želi ni počupati dlačice između njih. Kako kaže negativni komentari i "dobronamjerni" savjeti da bi bila ljepša da uzme pincetu u ruku ne dotiču je previše.

"Ne radim ovo jer želim ljude natjerati da im se svide moje spojene obrve, nego im želim pokazati da mogu živjeti ako se odluče za nešto što nije uobičajeno", rekla je za Harpers Bazaar.

Dodala je da smatra da njeno lice izgleda bolje s debljim spojenim obrvama, no u redu joj je da se ljudi ne slažu s njom. Njeni su se roditelji doselili s Cipra, preko Londona, u Ameriku, a upravo svom grčkom podrijetlu duguje svoje upečatljive obrve. Ipak, one joj nisu zaista tako tamne već ih je slučajno obojila u crno i shvatila da joj ta boja obrva zaista pristaje. Otada, čim primijeti da su joj obrve postale svjetlije, ona ih malo oboji. Osim toga, svake večeri prije spavanja premaže ih ricinusovim uljem.

"To zaista pomaže, nije mit", rekla je.

Mnogi je uspoređuju s Fridom Kahlo, kojoj su također spojene obrve bile zaštitni znak. Danas Sophia na Instagramu ima 50.000 pratitelja, a kako kaže, najviše im se svidjelo kad je pozirala s krunom od cvijeća, poput Fride.

"Nosim šminku jer me to zabavlja. Imam spojene obrve jer to preferiram. Nosim šminku i imam spojene obrve jer mi se to sviđa", dodala je. 

Pročitajte više