FOTO Ljudi su zapanjeni izgledom kćeri Davida Bowieja

Foto: Instagram

JEDINO zajedničko dijete Davida Bowieja i bivše manekenke Iman, Alexandra Zahra Jones proslavila je 18. rođendan, a kako se drži podalje od javnosti, obožavatelje njenih roditelja oduševile su njene fotografije.

Par je godinama krio svoju kćer od fotografa, a onda je Iman lani objavila njezinu fotografiju na društvenim mrežama. Ove godine objavila je još jednu, a strani mediji pronašli su profil lijepe tinejdžerke na Instagramu.

Bowie je preminuo u siječnju 2016. godine, a iza sebe je ostavio dvoje djece - sina Duncana (46) te kćer Alexandriju, koja se oca rado prisjeća na društvenim mrežama, gdje joj mnogi ostavljaju poruke podrške te joj daju do znanja koliku je važnost njezin otac imao za njihove živote.

Slavni glazbenik upoznao je Iman na spoju naslijepo koji je dogovorio njihov zajednički frizer. Prije ljepotice somalijskog podrijetla imao je prolazne avanture s brojnim slavnim ljepoticama među kojima su bile Elizabeth Taylor, Bianca Jagger, Tina Turner, Melisa Hurley... No s Iman se dogodila ljubav na prvi pogled, koja je potrajala više od dva desetljeća.
 

Pročitajte više