FOTO Majka posjetila sinov grob pa se zgrozila onim što je tamo zatekla

Foto: Facebook

MICHELLE MARSHALL je na Staru godinu odlučila posjetiti grob svog sina, no tao ju je dočekalo neugodno iznenađenje.

Njegov grob koji se nalazi na groblju Ballyvester u Donaghadeeu u Sjevernoj Irskoj bio je okružen dubokim blatom, te je u pokušaju da mu priđe žena doslovno propala u blato do koljena i doslovno ostala bez cipela.

Svoju je tugu i bijes podijelila putem statusa na Facebooku zajedno s fotografijama na kojima se dobro vidi u kakvom je stanju posljednje počivalište njenog sina koji je preminuo 2005. u dobi od samo mjesec dana.

"Danas bi mom sinu bio dvanaesti rođendan. Otišla sam na njegov grob s cvijećem i balonima, a završila sam u blatu do koljena. Moja sestra i još jedan muškarac su me orali doslovno izvlačiti iz blata, a ostala sam i bez cipela. Sad su zakopane s mojim sinom", napisala je nesretna majka koja je izrazila razočaranje što se gradske vlasti ne brinu za ovaj problem.

Michelle se za sanaciju groba bori već duže od 18 mjeseci, a čak je razmišljala da posmrtne ostatke svog sina preseli na drugo groblje.

"Gradske vlasti tvrde da se ovakve situacije događaju samo u ekstremnim vremenskim uvjetima, no to nije istina", rekla je za Mirror.
 

Pročitajte više