FOTO Zvijezda "Malcolma u sredini" uopće se ne sjeća da je glumio u seriji koja ga je proslavila

Foto: Fox

FRANKIE MUNIZ, najpoznatiji po ulozi Malcolma u "Malcolmu u sredini", priznao je kako se gotovo uopće ne sjeća da je glumio u seriji koja ga je proslavila.

>>Evo kako izgleda i što radi danas Reese iz "Malcolma u sredini"<<

Ne sjeća se ni većine drugih događaja u životu, a iako ne može odrediti točan uzrok, devet potresa mozga, odnosno veliki broj "mini udara", njegovom pamćenju sasvim sigurno nisu pomogli, piše Unilad.

"Nažalost, ne sjećam se većine "Malcolma u sredini", gotovo se čini kao da to nisam bio ja", rekao je. Prošli mjesec magazinu People otkrio je kako je 2009. imao automobilsku nesreću u kojoj je slomio leđa dok je 2012. godine počeo patiti od nasumičnih "mini moždanih udara".

Muniz kaže kako je njegovo stanje nepredvidljivo te da "mini moždani udari" mogu nastupiti i do četiri puta tjedno, ali i tek jednom godišnje. Medicinski termin za njegovo stanje je "prolazni ishemijski napad", tijekom kojeg mozak prima nedovoljnu količinu kisika zbog ometanog optoka krvi u žilama.

Tijekom godina Muniz je posjetio brojne neurologe te se podvrgnuo svim mogućim testovima, no i dalje nema odgovora. Svoje stanje je prihvatio, a trenutačno je sa svojim životom sretan.

"Sve što sam dosad napravio je ono što sam želio napraviti i sretan sam. Čak i "Dancing With The Stars". Savršeno je!" zaključio je.

Pročitajte više