FOTO Manekenka koja tvrdi su je oteli pozirala gola i pokazala bujnu golu pozadinu

Foto: Instagram

BRITANSKA manekenka, koja tvrdi da ju je otela skupina "Crna smrt", pozirala je gola i pokazala potpuno golu stražnjicu, dok policija istražuje slučaj.

Dvojica muškaraca trenutno su u pritvoru zbog bizarne otmice, no mnogi sumnjaju da je riječ o namještaljci, posebno nakon što je otkriveno da je manekenka s otimačem bila u šopingu, o čemu je lagala policiji, piše The Sun.

 
Poljska braća Lukasz i Michal Herba optuženi su da su je u srpnju oteli u Milanu te je držali šest dana u zatočeništvu prije nego su je pustili.
 
 
Ranije ovaj tjedan u intervjuu je rekla kako je jedan od napadača bio naoružan nožem, no u policijskom izvještaju o tome nema ni riječi.
 

Ispitivali su je 12 sati, no u izvještaju od čak 71 stranice nema o nožu ni riječi. Daljnje sumnje u prilog tvrdnjama da je lažirala otmicu podigao je danas prilog na jednoj francuskoj televiziji koja je posjetila selo u kojem je navodno bila zatočena. Naime, lokalci tvrde da je s otmičarem viđena "u smijehu i šali".

 
Dok nove činjenice oko bizarnog slučaja svakodnevno izlaze na vidjelo, njezin talijanski odvjetnik Francesco Pesce i dalje inzistira na istinitosti čitave priče.

Pročitajte više