FOTO Manekenka optužila holivudskog zavodnika da ju je pijan pretukao, traži milijun dolara odštete

Foto: Instagram

RYAN PHILLIPPE našao se usred skandala nakon što ga je bivša djevojka Elsie Hewitt optužila da ju je početkom srpnja pretukao.

43-godišnji glumac, koji se proslavio krajem devedesetih ulogama u filmovima kao što su "Okrutne namjere" i "Znam što si radila prošlog ljeta", 4. srpnja je navodno pretukao manekenku koja ga je tužila te traži milijun dolara odštete, piše Radar Online.

Elsie tvrdi da je glumac bio pijan i pod utjecajem droga. Navodno ju je gurnuo niz stepenice kad je došla pokupiti stvari iz njegovog doma. Napad je prijavila policiji te zbog trauma traži visoku odštetu. Svoje optužbe potkrijepila je fotografijama modrica koje možete vidjeti ovdje.

21-godišnja manekenka, poznata po editorijalu koji je snimila za Playboy, u tužbi koju je podnijela protiv glumca tvrdi da Ryan konzumira različite droge, uključujući kokain i ecstasy. Izvori blisku glumcu tvrde pak da je ona ta koja je potaknula incident.

U vezi su bili tek nekoliko mjeseci. Phillippe je prije toga bio zaručen za studenticu prava Paulinu Slagter, ali petogodišnju vezu su okončali krajem prošle godine. Od 1999. do 2007. Phillippe je bio u braku s Reese Witherspoon s kojom ima i dvoje djece. Još jedno dijete ima s bivšom djevojkom Alexis Knapp.

Pročitajte više