FOTO Marin Miletić i Kristina Krepela izmjenjivali nježnosti u restoranu u Zagrebu

Foto: Marko Lukunic/Pixsell

MARIN Miletić i njegova djevojka Kristina Krepela zajedno su došli na otvorenje jednog restorana u Zagrebu. Miletić i Krepela razgovarali su s ekipom za stolom te izmjenjivali nježnosti i šaputanja tijekom cijele večeri.

Izgleda da im u ljubavi cvjetaju ruže, a glumica i političar nedavno su se družili i s njegovim kćerima u centru Zagreba.

Više ne kriju vezu

Miletić i Kristina na početku su krili svoju vezu. Prvi put su skupa snimljeni početkom svibnja. Zajedno su šetali Maksimirom, a nakon toga je uočeno i da se prate na društvenim mrežama te da si često lajkaju objave. Mostovac je nakon toga pozvao pratitelje da zaprate novi profil njegove partnerice.

"Bilo bi potpuno suludo ne zapratiti jednu predivnu glumicu. Dragoj mi je neki zločesti lik hakirao profil, nije pristala na ucjene i sve je pokrenula nanovo. Podržite mi ju i zapratite. U svakom slučaju - posebna je Kristina i vrijedi svake pažnje", napisao je ranije.

U rujnu ove godine javno joj je čestitao rođendan.

"Neka ti sve, baš sve bude blagoslovljeno, predivna moja, sretan rođendan", poručio je glumici uz fotografiju natpisa "Nije sreća u onome što imamo nego u tome koga imamo".

Pročitajte više